simma_logga_2017
Simpodden
Hultén & Jansson

snackar simning. Utkommer sådär - var 14:e dag och du kan ladda ner den i din telefon och också höra den i din dator.
Du hittar podden här - klick

Är du intresserad av att söka Årets Glen? Klicka på bilden ovan!

Svenska USA-simmare.
Hittar du i vår förteckning här - klick

Ur innehållet på SIMMA:

Sarah Sjöströms drills - kolla Sarahs teknikövningar under 2017 -klick

Tävlingskalender för året hittar du alltid på SIMMA - klick

SIMMA på sociala medier? Dessa hittar du här - klick

Har du varit inne på vår Norska avdelning på senaste tiden? Den hittar du här - klick

2018-01-15 Klubbyten
Det är lite av säsong just nu för att skifta klubb. Tar man sig en titt på de ävergångar som just nu pågår eller är klara kan man konstera att när det gäller lite mer välkända simmare så har vi följande övergångar på gång (eller är nyligen klara):

Landslagssimmerskan Ida Liljqvist från Höganäs till Ängelholm. Från Ängelholm till Södertälje flyttar en av landets bästa Sum-Simmare, Daniel Kertes.

Se alla pågående övergångar här - klick  Här hittar du alla nyligen klara övergångar - klick

2018-01-15 Svenska Collegesimmare 2017-18
Nu har vi hittat och länkat 48 svenska simmare som finns på amerikanska simuniversitet. Dessa hittar du på vår specialsida om detta - klick.
Där hittar du också nu - länkar till amerikanska universitet som har simlag. Där finns också länkar som du - som skall söka till universitet i USA kan ha nytta av.
Finns det fler svenska simmare i USA? Skicka oss gärna meddelande om detta så att vi får en så komplett lista som möjligt!!

 

Fraida Osman - Afrikas bästa simmerska 2017 - fanns med på WADC i Lund under helgen tillsammans med några andra internationella toppsimmare. Fraida Osman - Afrikas bästa simmerska 2017 - fanns med på WADC i Lund under helgen tillsammans med några andra internationella toppsimmare.

2018-01-15 WADC i Lund
Fyra dagar av engagemang, föreläsningar och massor av kunskap bjöds det på i Lund i helgen. Bland de medverkande fanns några stycken internationella storsimmare. Mest överraskande var kanske Egyptens Frida Osman - som i somras tog sitt lands första VM-medalj någonsin när hon blev bronsmedaljös på 50m fjärilsim. Hennes meriter från i fjol innehöll också segrar på NCAA - när hon som senior i collegesimningen för sitt CAL/Berkley vann fjärilsimstitlar. Hon är dubbel medborgare, i USA och i Egypten. Född i i USA men har bott i Egypten fram till universitetsstudierna för fem år sedan - då hon flyttade till USA. Hon fortsätter att träna i USA efter sin examen. Under ledning av Teri McKeever - OS-tränare och tränare på Berkley satsar hon nu mot Tokyo 2020. Kanske får vi se henne tävla i Sverige också.....

Andra simmare som föreläste i Lund var OS-silversimmerskan på 200m fritt, Slovenskan Sara Isakovic. En simmerska som är välstuderad i psykologi, numera bor i Dubai och har doktorerat i flygpsykologi. Det var intressant att höra henne berätta om vägen till simframgången som hon berättade om både trovärdigt och med en härlig energi. Noriko Inada, tidigare världsrekordhållerska i ryggsim men numera en av världens bästa mastersryggsimmerskor fanns med lite överallt. Bor i USA sedan länge men är inte bekväm med att föreläsa på amerikanska - tolkades av bl.a Mitt Nelms under sex timmar i hotell-bassängen på Scandic. Kul oh inspirerande att träffa dessa internationella simmerskor bland alla internationella föreläsare.

Massor av deltagare men var fanns de svenska tränarna?. Spårvägen och Norrköping var väl de enda Top-25 klubbarna som hade sina elittränare på plats. Kanske var konferensen för nära.... Men 2020 är det nya tag. Kanske finns Svenska Simförbundet också med på en hörna då?
Då kan man återigen njuta av verket som SK Poseidon bjuder på under ledning av det äkta paret Hilde Elise Hansen och Thorbjörn Holmberg.

2018-01-14 Amerikanska GP
Under helgen har US-GP eller som det kallas i år TYR Pro Swim Series arrangerats i Austin. Resultaten är som vanligt så här tidigt på säsongen ganska beskedliga men ett och annat guldkorn kan du hitta i resultatlistan som du hittar här - klick

2018-01-14 W.A.D.C - Söndag
Idag avslutas den fjärde upplagan av WADC i Lund. Fjärde gången som SK Poseidon / SCAR- Swedish Center for Aquatic Research arrangerar denna ambitiösa konferens med 28 nationer i deltagarlistan.
På programmet denna sista dagen bl.a  Kunio Kuno som berättade om sitt mod att ta sig till USA och jobba med simträning utan att kunna ett ord amerikanska. En fängslande historia. OS-medaljösen Sara Isakovic tog ned mentala snacket på bassängkanten för simmare och tränare.
Den canadensiska landslagsledningen i form av John Atkinsons  och hans kollega Iain McDonald - fullföljde det sitt spår om planering. Inte utan att man har den största respekten för deras upplägg och att det kan vara tufft för Sverige att matcha det här........ i framtiden.

Deras satsning går mot Olympiska distanser. Ingen satsning mot 50m rygg, bröst och fjäril. Man gör en fortlöpandse analyser om vilka åldrar man skall sätta in sina satsningar på. Man får fram utvecklingskurvor som är baserade på vilka åldrar simmarna har i  internationella finaler. Deras datamaterial omfattande i princip alla internationella resultat genom tiderna. Ett resultatomfång om miljontals uppgifter kopplat till ålder och utveckling. Använde inga FINA-poäng i sitt arbete. Bara världsranking.

Mycket intressant redovisning handlade  om hur man planerade, organiserade och genomförde damernas 4x200m fritt från Kazan-VM till Rio-OS. Nästan 12 sekunder ner med det laget och ett nationsrekord med fyra sekunder - pga en noggrann organisation, många engagerade, smart racetaktik och ett klart uttalat mål. Kontentan av detta är att man idag har alla lagplaneringar klara för OS 2020 i Tokyo och man tror sig kunna genomföra allt enligt plan och jobbar stenhårt för att få fram lag som kan vara konkurrenskraftiga i  ALLA lagkapper. Inget hastverk som är genomfört under mästerskapet - utan år i förväg. Det betyder att man har ett mycket större engagemang än man annars får. Ett exempel på hur starkt detta var satt i simmerskornas huvudenr i Rio var när man gjorde TV-intervjuade simmerskorna efter prisutdelningen i mix zon - gav Penny Oleksiak sin medalj till lagets femte tjej som hade varit med i försöken. Detta som ett uttryck för hur mycket hon uppskattade att hon slapp simma försöken och att den unga femte tjejen skulle känna sig delaktig i teamet. Är man 15 år och får sin första OS-medalj kan det vara stort för en framtid. Det kommer ju snart fler OS. Räkna med Canada där. Det gör jag !!!

Milt Nelms fortsatte sina föreläsningar om hur vi skall ta till vara vattnets påverkan på simmarna och inte vara statiska när det gäller vårt förhållande till simteknik.
Läs mer på konferensen hemsida - klick och på Facebook - klick

Milt Nelms tillsammans med Noriko  Inada hade lektion i modernt ryggsim både i bassäng i lektionssal Milt Nelms tillsammans med Noriko Inada hade lektion i modernt ryggsim både i bassäng i lektionssal

2018-01-13 W.A.D.C - Modernt ryggsim
Milt Nelms körde under fredagen och lördagen ett antal lessons i hotellbassängen tillsammans med fd. världsrekordhållerskan Norika Inada (JAP) som visade hur man jobbar med modernt ryggsim. Nori som tidigare har simmat ett mer stelt uch utsträckt ryggsim har nu när hon kommit upp över 35-årsåldern gjort om sitt ryggsim - mer avslappnat, ngt nersjunken i bröstregionen men med fantastiska simresultat. I nivå med svenska seniorrekord i ryggsim.

2018-01-13 W.A.D.C - Canadas OS-planering
Ett av de kanske mest intressanta föredragen så här långt var John Atkinsons (som är High Performance och Sport Director för Swimming Canada) och hans kollega Iain McDonald - som gjorde en dragning om hur man gjort ett förändringsarbete i Canada mellan 2012 till 2016. Många interssanta punkter - som vi skall återkomma till i rapporten i morgon.

Sara Isakovic OS-tvåa på 200m fritt 2008 och lagkamraten från CAL/Berkley, Farida Osman, NCAA-segrarinnan på 100y fjäril 2017 och utnämnd till Arfikas bästa simmerska i år - är bägge med på WADC i Lun Sara Isakovic OS-tvåa på 200m fritt 2008 och lagkamraten från CAL/Berkley, Farida Osman, NCAA-segrarinnan på 100y fjäril 2017 och utnämnd till Arfikas bästa simmerska i år - är bägge med på WADC i Lun

2018-01-13 W.A.D.C
Den uppmärksammade konferensen WADC slirade in på sin tredje dag idag lördag med en radda intressanta föreläsningar för dem som följde Tävlings- resp. Inlärningsspåret. Förmiddagen innehöll bl.a fortsatta besök i japanska bassänger men den slovenska ex-simmerskan Sara Isakovic höll ännu en energigivande föresläsning och mental inlärning - med simmare i publiken som hemma/arrangörsklubben SK Poseidon hade bjudit in på morgonen.

2018-01-13 ” Kör ända in i kaklet”
Pålle minns med glädje och värme.

Detta har blivit ett populärt uttryck i många sammanhang.Till och med politiker som den nye moderatledaren använde talesättet i sitt invigningstal efter att ha blivit vald till partiledare. Han menade troligtvis att han och  partikamraterna inte skulle spara på krafterna för att vinna valet nästa år. Inom underhållningsbranchen och idrottsrörelsen har uttrycket använts som allmänt påhejande medel.
Det kan då vara intressant att veta att uttrycket kommer från simningen. Den på sin tid välkände simtränaren i Nässjö Imre Jakubek skrek ofta ut sin frustration över att simmarna inte simmade hela vägen till kakelväggen utan gled in de sista smeterna. Han ansåg med rätta att det kunde bli en ödesdiger vana som man kan förlora ett lopp, ett mästerskap på. Låt vara att han med sin charmiga dialekt fick det att låta :
”Sör ändå in i kakelet” Därmed har en bevingad instruktion skapats.

2018-01-13 Helsingborgs SImsällskap söker medarbetare
En av landets ledande simklubbar - Helsingborgs SImsällskap söker en ny medarbetare. En medarbetare som främst skall arbeta med följande arbetsområden:


Rekrytering av ledare till all vår verksamhet (babysim -vuxen-verksamhet)
Handledning av ledare i verksamheten såväl nya som erfarna
Ansvar för ledaraktiviteter så som internutbildning, kick off samt andra sammankomster 
Var behjälplig i breddverksamhetens övriga verksamhet.

Du hittar hela annonsen här - klick

Som vanligt finns våra jobbannonser överst i nyhetstexten - klick på "Lediga jobb i Sverige" eller ute i högerspalten under "Lediga jobb"

2018-01-12 Sk 1970 söker Chefstränare
SK 70 - finns strax utanför Borås. En familjär klubb med 800 medlemmar. Nu söker man ny Chefstränare. Är det dig man söker? Kanske? Läs mer i annonsen nedan.

Som vanligt finns våra jobbannonser överst i nyhetstexten - klick på "Lediga jobb i Sverige" eller ute i högerspalten under "Lediga jobb" Läs hela annonsen här - klick

2018-01-12 WADC i Lund -
Utvecklingen av Team Canada

John Atkinson är High Performance och Sport Director för Swimming Canada och hans kollega Iain McDonald är två av ledarna bakom utvecklingen i Canada sedan 2013. Då - 2013 gick man in i ett skede där man hade fem OS-finalister och det kändes som om man behövde göra något radikalt för att lyfta simningen i landet. Med erfarenheter från Australien och Storbritannien tog man sig an jobbet, utan att tveka.
Man inledde sitt jobb att definiera vad man egentligen ville. Sedan att fokusera på ett framtidsarbeta utan att ta hänsyn till så mycket till det som varit. En avgörande faktor i förändringsarbetet var att ändra tävlingssäsongen - bl.a med ett nationellt mästerskap i slutet av sommaren för att kunna utnyttja sommaren till träning. Enligt John Atkinson är det en förutsättning att skapa det träningsutrymmet för länder på norra halvklotet - för att lyckas.
Han kallade det att träning när vi kan göra det bäst och friskast. Intressant kan man tycka när man hör det från åskådarplats. En annan viktig oneliner från de canadensiska tränarna var - att man aldrig talar om medaljer. Vi snackar om utveckling istället. Lättare och riktigare att förhålla sig till.

2018-01-12 WADC i Lund -
Sara Iskakovic, Slovenska. OS-tvåa på 200m fritt 2008 i Beijing och sitt lands första OS-medaljör i simning. Höll en energigivande föreläsning om mentala fällor inom idrotten.

Har studerat psykologi och har en speccialitet på aviation(flyg) psykologi. Ytterligare en av många härliga föreläsare på WADC i Lund.

 

2018-01-12 WADC i Lund -
Simning och studier i USA.

Ett intressant föredrag höll Joel Skovicinofield som är executive director för College Swimming and Diving Coaches Association of America (CSCAA). Där han gjorde en djupplodande presentation av hur rekryteringen av simmare till universitet i USA går till. Inte bara till de stora universitet som är välkända hos oss utan också om de mindre skolorna som vi vanligtvis inte hör talas om. Ett mycket intressant föredrag som många fler svenskar skulle hört. Men är man inte på plats så...

Frv.Kunio Kono, Ingemar Ottosson, Takahisa Ide och Noriko Inada. Swimclinics i hotellpoolen på Scandic i Lund efter lunchen.. (klicka på bilden så blir den större) Frv.Kunio Kono, Ingemar Ottosson, Takahisa Ide och Noriko Inada. Swimclinics i hotellpoolen på Scandic i Lund efter lunchen.. (klicka på bilden så blir den större)

2018-01-12 WADC i Lund med Japan-spår
På dagens fortsatta tränar/lärarkonferens i Lund inledde man med att följa det intressanta "Japan-spåret". Dagens inleddes med att Lundaprofessorn Ingemar Ottosson talade om japansk kultur och uppförande. Den japanske uiversitetstränaren med 25 årsig erfarenhet från USA, Kunio Kono talade om japansk simorganisation. Takahisa Ide talade om japansk simkultur. Norilo Inada (trippelsegrare på Universiaden i ryggsim) höll tre en-timmes clinics i bassängen och visade bl.a hur man kan simma 50m ryggsim på 28 sekunder som 40-åring.

2018-01-12 Månadens Överraskning i december
Då var det dags för sista nomineringen till Månadens Överraskning 2017. Denna gång gäller det prestationer som skett under december månad.
Så vet du någon simmare, ungdom eller junior, som gjort något riktigt bra under månaden – skriv ner det och skicka till barbro@freker.se senast den 3 januari 2018.
Vinnaren får ett simmar-kit från Freker Sport med Strokemakerpaddlar, Head Diamond, Finis Lightning, DMC Elite fins, StrechCordz Bromsskärm samt en meshbag att förvara allt i. Lycka till!  Gott Nytt År!
Barbro

2018-01-11 Varberg söker Huvudtränare
Varbergs Sim söker ny Huvudtränare i simning. Mer om tjänsten och dess omfattning kan du läsa i den kompletta annonsen som du hittar här - klick.


Som vanligt finns våra jobbannonser överst i nyhetstexten - klick på "Lediga jobb i Sverige" eller ute i högerspalten under "Lediga jobb"

2018-01-11 Simpodden 82 - årspremiär
Simpodden Hultén & Jansson nr 82- snackar om det mesta och det bästa i simvärlden. Man konstaterar att kvalitén på den svenska damsimningen sjunker om man får tro statistiken. Man gräver också på andra platser i simstatistiken och hittar oväntade saker... Katinka Hosszu är vilsen i världen och letar. Man snackar om Årets Simidrottare och undrar vidare om det där med Juniorhockey och dess plats i media. Blandad bandat skulle man kunna säga om årets första Simpodden Hultén & Jansson.

Bilden: Moderator Torsten Buhre tillsammans med en av torsdagens föreläsare Jesper Dahl Bilden: Moderator Torsten Buhre tillsammans med en av torsdagens föreläsare Jesper Dahl

2018-01-10 W.A.D.C har startat
För fjärde gången arrangeras WADC i Lund. World Aquatic Development Conference är ett arrangemang av SWE Aquatics och SK Poseidon. Massor av intressanta spår. Bl.a kommer japansk simning att penetreras ordentligt. Canadas landslagsledare finns på plats och skall snacka om vad som hänt i Canada de senaste åren. Fyra dagar fullpackade med intressanta föreläsningar och simning. Torsten Buhre och SIMMAs Bosse Hultén är moderatorer och vi kommer att presentera en del infor under de närmaste dagarna. Titta gärna på konferensens hemsida - klick

2018-01-10 Sverige Top 100 under 2017
Nedan hittar du alla rankinglistor för Svensk simning på lång och kort bana och damer och herrar under perioden 1 jan- 31 december 2017

Här är Top 100 listorna för 2017 (klicka på raderna nedan)

Damer 25 meters bana - Topp 100
Damer 50 meters bana - Topp 100
Herrar 25 meters bana - Topp 100
Herrar 50 meters bana - Topp 100

På loggan för Årets Simidrottare 2017 - ser du segrarna från fjolårets utnämningar. På loggan för Årets Simidrottare 2017 - ser du segrarna från fjolårets utnämningar.

2018-01-10 Årets Simidrottare.
Nu är det dags igen. SIMMA.NU tillsammans med Svenska Simförbundet utser  Årets Simdrottare i en hel rad kategorier. Vilka kategorier det rör sig om kan du läsa på Mästerskapssidan - klick

Visserligen är det jury-grupper som utser pristagarna men du har chansen att påverka dem genom att berätta vilken eller vilka favortiter du har.
Detta gör du på Facebooksidan "Årets Simidrottare 2017" - klickÖverst: Prisutdelningen 100m fjäril herrar på VM-97 med Lars Frälander tillsammans med australierna Michael Klim och Geoff Huegill. Samma herrar som stod på prispallen i Sydney-OS tre år senare.  Nederst tv. Patrik Isaksson segrare på 100m bröstsim och till höger Lasse Frölander pysslar med badmössan.

2018-01-10 Hur går det för att få EM i Sverige?
Som vi tidigare skrivit på denna sida så finns det planer på att arrangera ett EM i Sverige och då ett långbane-EM i Sverige år 2022. Hur går det undrar man. Då kommer det att vara 25 år sedan vårt land arrangerade ett internationellt mästerskap i vårt land. Senast var ju kortbane-VM 1997 - därifrån bilderna ovan är hämtade. Hur det blir? Ja det står just nu skrivit i himmeln. Första året av den arrangemangstypen - dvs med flera olika idrotters EM samtidigt på samma plats sker ju nu i sommar, I Glasgow och berlin. Ja ni hör det fungerar inte ens första året. SImningen kommer ju att ske i Skottland och friidrotten i Tyskland. Enligt initierade källor så vill man invänta utfallet av sommarens satsning innan man går vidare i besluts och ansökningsprocessen om EM 2022. Då den gången är det aktuellt med att låta Göteborg och Jönköping skall arrangera med simningen i Småland. Den som lever får se. I vilket fall. Det året kan vi tänka tillbaka till att det var 25 år sedan Sverige hade ett stort mästerskaps senast.

Frv. Tord Andersson på landskamp tillsammans med simmaren Ann-Charlotte Lilja, på en prispall bla. med Sovjets Vasin och till höger en bild på Tord Andersson från sommaren 2017. Frv. Tord Andersson på landskamp tillsammans med simmaren Ann-Charlotte Lilja, på en prispall bla. med Sovjets Vasin och till höger en bild på Tord Andersson från sommaren 2017.

2018-01-09 Tord Andersson - simhoppseleganten
Tyvärr så skrivs det inte så mycket simhopp  på SIMMA. Anledningen är ju att vi saknar en skribent som kan det där med simhopp. Svårare är det inte Men nu skall vi alla, idag, ta igen det lite. Bosse Hultén skrev i december, i Skånsk Idrottshistoria om EM-medaljören Tord Andersson. Malmöhopparen som tränade en stor del av sitt liv i Göteborg och som peak i sitt simhoppsliv tog en EM-medalj 1966. 51 år senare och när Tord fyllde 75 år tog Bosse chansen att få ett möte på deras gemensamma golfklubb, Flommen i Falsterbo. Artikeln kan du läsa här - klick

2018-01-09 Jerring-priset
Låt inte Jerringpriset bli ett kalkonpris, i år igen!
Så gå in och rösta på Sarah Sjöström - klick

2018-01-08 Sveriges 4808 bästa simmare under år 2017
Nu har vi rankat Sveriges bästa 4808 simmare under 2017. Det är de simmare som har uppnått 300 poäng eller mer enligt den internationella poängtaballen. Varje simmare kan bara tillgodräkna sig ett (1) resultat i rankingen och liksom de föregående åren har vi bara en simmare som har ett resultat som överstiger 1000 poäng (1000p = Världsrekordet per den 1 januari) * Den simmaren är naturligtvis Sarah Sjöström. Under 2017 var det dubbelt så många simmare som hamnade i intervallet 900-999 p - jämfört med året innan - dvs 6 stycken simmare.
Alla resultat och mer statistik hittar du i länken nedesrt i denna notis.

Här hittar du alla 4808 simmarna och deras bästa resultat - klick


20 bästa listan under 2017
Plac-Plac 2016-Namn -F-år - Klubb - FINA-poäng
1 (1)  50m Frisim Sarah Sjöström 1993 Södertörns Simsällskap 1031
2 (2)  200m Bröstsim Erik Persson 1994 Kungsbacka Simsällskap 980
3 (3)  100m Frisim Michelle Coleman 1993 Spårvägen Simförening 936
4 (7)  50m Bröstsim Johannes Skagius 1995 Sundsvalls Simsällskap 934
5 (5)  50m Bröstsim Jennie Johansson 1988 Simklubben Neptun 920

6 (10)  1500m Frisim Victor Johansson 1998 Jönköpings Simsällskap 912
7 (15) 100m Fjärilsim Louise Hansson 1996 Helsingborgs Simsällskap 900
8 (11) 50m Ryggsim Ida Lindborg 1994 Malmö Kappsimningsklubb 897
9 (9) 50m Bröstsim Sophie Hansson 1998 Helsingborgs Simsällskap 890
10 (12) 200m Frisim Christoffer Carlsen 1992 Helsingborgs Simsällskap 889

11 (5) 200m Medley Simon Sjödin 1986 Simklubben Neptun 867
12 (8) 400m Frisim Adam Paulsson 1995 Simklubben Elfsborg 866
13 (--)  50m Ryggsim Hanna Rosvall 2000 Ängelholms Simsällskap 863 Nykomling Top-20
14 (--)  200m Frisim Hanna Eriksson 1999 Jönköpings Simsällskap 857  Nykomling Top-20
15 (--)  50m Ryggsim Gustav Hökfelt 1994 Simklubben Neptun 853 Nykomling Top-20

16 (--) 200m Fjärilsim Nils Liess 1996 Kungsbacka Simsällskap 846 (ej svensk medborgare, tränar på NEC)
17 (--)  50m Fjärilsim Sara Junevik 2000 Falu Simsällskap 846  Nykomling Top-20
18 (17) 100m Frisim Nathalie Lindborg 1991 Malmö Kappsimningsklubb 844
19 (--) 200m Frisim Gustaf Dahlman 1997 Västerås Simsällskap 837  Nykomling Top-20
20 (13) 100m Frisim Isak Eliasson 1996 Spårvägen Simförening 833

Källa Octo Statistik/Svenska Simförbundet

Mer statistik kommer de närmaste dagarna !!!!!!!!!!!!!!

2018-01-08 Ny tjänst i SS Mora
Simsällskapet i Mora har tidigare sökt personal för en 1/2-tids tjänst. Nu har man utökat denna tjänst till en heltidstjänst och i annonsen kan du läsa hur den ser ut nu.
Som vanligt finns våra jobbannonser överst i nyhetstexten - klick på "Lediga jobb i Sverige" eller ute i högerspalten under "Lediga jobb"
Läs annonsen - klick

2018-01-08 Simpodden nr 81
2017 års sista Simpodden Hultén & Jansson hittar du nedan. Lyssna på den innan vi kommer med år 2018 första och årets bästa Simpodd !!!!
Klicka på spelaren nedan för att lyssna !!!

Hitta nyheter från den 16-31  december-  klick

Tidigare Nyheter hittar du under ARKIVET - klick

Tävlingar

Läger

Jobb
annonser

Helsingborgs SImsällskap söker medarbetare
Klicka på loggan för mer info.

SK 1970 söker Chefstränare
Klicka på loggan för mer info.

SS Mora söker Chefstränare och Projektledare
Klicka på loggan för mer info.

SK Triton
söker Mästerskaps-tränare
Klicka på loggan för att läsa mer

Strängnäs SK söker Klubbchef med Huvud-tränaransvar
Klicka på loggan för att läsa mer

Helsingborgs Sim söker Simtränare
Klicka på loggan för att läsa mer

Vellinge söker Tävlingsansvarig.
Klicka på loggan för att läsa mer

Saltsjöbaden söker Chefstränare.
Klicka på loggan för att läsa mer

Karlskrona söker Chefstränare.
Klicka på loggan för mer info.

SS04 söker Elitutvecklare
Klicka på loggan för mer info.

Ålands Simförening söker Verksamhets-ledare.
Klicka på loggan för mer info.


Helsingborg söker ny Klubbdirektör.
Klicka på loggan för mer info.


Värnamo Sim söker Kanslist och SimskoleansvarigKlicka på loggan för att läsa hela annonsen


Trollhättans Sim söker Chefstränare
Klicka på loggan för att läsa hela annonsen


Helsingborgs SImsällskap söker Medleyansvarig
50%
Klicka på loggan för att läsa mer !


Helsingborgs SImsällskap söker
Assisterande breddansvarig
100 %
Klicka på loggan för att läsa mer !

Äldre annonser till jobb hittar du här - klick

Studier

Kombinera idrott och studier i Umeå. Klicka på loggan för att läsa mer!

Här ovan hittar du länkar till nya jobb inom simningen. Dessa jobb finns också på plats på vår speciell jobbsite som du hittar i en norsk och en svensk upplaga.
Jobb i Sverige
Jobb i Norge